Planlegger den perfekte handleturen

Mange nettbutikker tilbyr i disse dager et hav av forskjellige alternativer for frakt. De mest populære er nå innsamlingssteder, slik at du kan hente produktene selv på et tidspunkt du selv velger. Alternativet er derfor usedvanlig enkelt, og ofte også den billigste typen levering.

Du bør også velge å få bestillingen sendt til ditt bosted eller til ditt arbeidssted. Alternativet er stort sett litt mer kostbart, men samtidig usedvanlig smart. Den billigste leveringsversjonen kan ikke nektes for at du henter produktene selv, noe som dessverre er avhengig av at du bor i nærheten av e-butikkens lager.

Ganske mange nettforhandlere utfører levering etter en enkelt virkedag for en rekke varenumre, men som tross alt er betinget av at bestillingen er gjennomført før et gitt tidspunkt, slik at de har en sjanse for å få pakket de nye varene før de logistikkansatte har fri.

Noen nettforhandlere tilbyr gratis frakt, men ofte er dette betinget av at du handler for et bestemt beløp. Som et alternativ bør du hente den billigste leveringsformen, som oftest – uansett om du bor i nærheten av Køge, Rønne eller Faaborg – er å få budet til å bringe bestillingen din til et utleveringssted. Trustpilot bringer alltid pålitelige alternativer ikke redusere prisnivået på varene deres – for jenter og gutter, og like for menn og kvinner – ettertrykkelig, og til og med noen ganger gir gratis frakt.

På den annen side kan det fra tid til annen være lønnsomt å studere noen forskjellige e-forhandlere etter salg før du gjennomfører kjøpet, slik at du garantert får den billigste prisen.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetalinger. Som en annen løsning kan du bruke en avdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du ønsker å betale ned prisen over lengre tid.

Før noen handler på en nettbutikk, kan du virkelig se på e-butikkens vilkår og betingelser, men det er selvfølgelig ikke særlig interessant.

Et enkelt alternativ kan derfor være å finne ut om nettbutikken er e-merket, fordi det generelt er et tegn på at nettbutikken følger de offisielle reglene, og at nettbutikken jevnlig vurderes av fagfolk det er godt kjent med regelverket på området. Dette er også en god mulighet til å bli bistått dersom du blir utsatt for problemer i forbindelse med kjøpet.

Videre foreslår vi at du tar hensyn til de viktigste retningslinjene som spiller inn i forbindelse med bestillingen, som for eksempel hvilken returrett nettselskapet opererer med. Her er det også avgjørende at du til enhver tid oppbevarer kjøpsbekreftelsen, slik at du kan bevise kjøpet en gang til, uansett hva du måtte ha for å kjøpe gave til jente eller gutt.

Et stort utvalg av leveringsmetoder

Trustpilot gir rimelig sikre løsninger for å utforske meningene til ulike tidligere kjøpere og derved foreslås det at du analyserer nettbutikkens vurderinger før du fullfører handelen.

Facebook gir deg i tillegg faktisk ønskelige sjanser til å få et innblikk i nettselskapets popularitet. Her ser vi en rekke nettbutikker som gir kundene mulighet til å publisere en vurdering av sin kjøpsopplevelse, som også bør brukes til å veie opp tidligere kunders erfaringer.

Fakta om produkter og nettbutikker oppdateres fra tid til annen, men vi kan dessverre ikke garantere mot endringer som er gjort etter at vi sist oppdaterte dataene våre.