Trond mohn vg

Trond Mohn – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Trond Mohn på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Trond Mohn på VG

Milliardær ut mot Dæhlie og skatteflyktninger – Trond Mohn – VG

Milliardær ut mot Dæhlie og skatteflyktninger: – Det er usolidarisk – VG

12. feb. 2022 — MILDE (VG) Milliardær Trond Mohn (78) har gitt bort fem milliarder kroner av sin formue og sier han vil gi bort nye milliarder.

MILDE (VG) Milliardær Trond Mohn (78) har gitt bort fem milliarder kroner av sin formue og sier han vil gi bort nye milliarder. Han fnyser av rike som skatteflykter til Sveits.

Trond Mohn vil starte kjernekraftverk i Norge – VG

22. sep. 2022 — Et selskap er opprettet med mål om å bygge kjernekraftverk i Norge. Milliardær Trond Mohns selskap står som hovedaksjonær.

Et selskap er opprettet med mål om å bygge kjernekraftverk i Norge. Milliardær Trond Mohns selskap står som hovedaksjonær.

Milliardær Trond Mohn skadet på fisketur – VG Nå – VG Direkte

Milliardær Trond Mohn skadet på fisketur – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Milliardær Trond Mohn skadet på fisketur. Det skal ha vært under et besøk på et fiskeanlegg i Lakselv at mangemilliærderen ble skadet.

Det skal ha vært under et besøk på et fiskeanlegg i Lakselv at mangemilliærderen ble skadet. Til iFinnmark sier Olaf Harald Furre ved fiskeanlegget og Mohns svigersønn, at alt står bra til med ham. Furre forteller videre at det er snakk om brukne ribbein.

Trond Mohn til VG etter tidenes gave på en milliard: – Jeg skal …

Trond Mohn til VG etter tidenes gave på en milliard: – Jeg skal gi mye mer – VG

23. des. 2014 — Trond Mohn sier til VG at ha skal gi mye mer enn den milliarden han nå har gitt i gave til forskning i Bergen. Og han oppfordrer andre rike …

Trond Mohn sier til VG at ha skal gi mye mer enn den milliarden han nå har gitt i gave til forskning i Bergen. Og han oppfordrer andre rike til å gjøre det samme.

Åsane får milliardærhjelp etter sjokkregning på strøm – VG

14. sep. 2022 — Trond Mohn hjelper oss foreløpig i en vanskelig situasjon. Men vi kan ikke basere oss på ham over lang tid, forteller Roald Bruun-Hanssen, …

Åsane Arena må håndtere en strømregning på 1,3 millioner kroner bare for august. Heldigvis får idrettslaget hjelp av milliardæren Trond Mohn (79).

Energiminister Terje Aasland: Sier nei til kjernekraft – VG

22. sep. 2022 — Milliardær Trond Mohns planer om produksjon av kjernekraft i Norge høster null støtte i regjeringen. Kjernekraft er ikke aktuelt i Norge, …

Milliardær Trond Mohns planer om produksjon av kjernekraft i Norge høster null støtte i regjeringen. Kjernekraft er ikke aktuelt i Norge, fastslår olje- og energiministeren.

Henriksen viste lovende takter under Trond Mohn Games

Henriksen viste lovende takter under Trond Mohn Games – VG Nå: Sportsdøgnet

Eivind Henriksen vant sleggekonkurransen under onsdagens Trond Mohn Games på Fana Stadion. Sølvmedaljevinneren fra OL i Tokyo vant med et kast på 77.47 …

Eivind Henriksen vant sleggekonkurransen under onsdagens Trond Mohn Games på Fana Stadion.

VG: Trond Mohn vil starte kjernekraftverk i Norge – NRK

22. sep. 2022 — Milliardær Trond Mohns selskap står som hovedaksjonær. Det melder VG. Selskapet Norsk Kjernekraft AS ble stiftet i juli.

VG on Twitter: “Trond Mohn vil starte kjernekraftverk i Norge …

Det er godt det finnes noen mennesker med visjoner i dette landet. Om ikke regjeringen klarer å jage alle bort. 5. Klimavenner for Kjernekraft.

Keywords: trond mohn vg