Nrk reiseradioen 2021 programledere

1. august 2021 – Reiseradioen – NRK Radio

21. jul. 2021 — Velkommen til Reiseradioen. I dag er det Khalid Mahamoud og Ahmed Mamow som er programledere. Vi har også med oss Caroline Bækkelund Hauge, …

Velkommen til Reiseradioen med Galvan Mehidi og Hani Hussein! Artist Moddi har gjennomført pilegrimsferden fra Oslo til Trondheim – han er tilbake for å fortelle hvordan det er gått. Vi skal også snakke med Stian Opsahl, en annen turgåer som i sommer går Norge på langs!

21. juli 2021 – Reiseradioen – NRK Radio

23. jul. 2021 — Velkommen til Reiseradioen. I dag er det Khalid Mahamoud og Ahmed Mamow som er programledere. Vi har også med oss Caroline Bækkelund Hauge, …

Velkommen til Reiseradioen.I dag er det Khalid Mahamoud og Ahmed Mamow som er programledere.Vi har også med oss Caroline Bækkelund Hauge, som reporter. Hun skal i dag opp på en hest.Vi slår på tråden til lege og komiker Jonas Bergland. Vi har også konkurranse, badetempene og masse god sommermusikk.

23. juli 2021 – Reiseradioen – NRK Radio

Reiseradioen har gitt Norge sommerstemning i 59 år! Morsomme programledere, spennende gjester og reiserapporter fra hele landet.

Velkommen til Reiseradioen.I dag er det Khalid Mahamoud og Ahmed Mamow som er programledere.Vi har også med oss Caroline Bækkelund Hauge, som reporter. Hun sitter i dag på en buss på vei for å gå Kongevegen et stykke.Så får vi besøk av Sara & Arash. Vi slår av en sommerprat og spiller musikk fra deres nyeste plate.Khalid snakker om en sommer film og Ahmed finner frem en sommerlåt.Vi har også konkurranse, badetempene og masse god sommermusikk.

Reiseradioen – NRK Radio

31. jul. 2021 — Reiseradioen har gitt Norge sommerstemning i 59 år! Morsomme programledere, spennende gjester og reiserapporter fra hele landet. Juli 2021.

Sommer og sol uavhengig av vær. Reiseradioen har gitt Norge sommerstemning i 59 år! Morsomme programledere, spennende gjester og reiserapporter fra hele landet.

Juli 2021 – Reiseradioen – NRK Radio

7. jul. 2021 — Gjest: Brede Fristad ; Gjest: Helene Myhre ; Produsent: Kathrine Baldishol ; Programleder: Galvan Mehidi ; Programleder: Kirsti Falch-Nilsen …

Reiseradioen – Juli 2021

7. juli 2021 – Reiseradioen – NRK Radio

8. aug. 2021 — Gjest: Ida Beate Løken ; Gjest: Per Gunnar Stenvaag ; Gjest: Sissel Kyrkjebø ; Produsent: Kathrine Baldishol ; Programleder: Helge Gjertveit …

Idag får vi storfint besøk av jenta bak en av Norges fineste Instagramer, nemlig Helene Myhre. I tillleg får vi besøk av en fyr som lagde spillefilm på 20.000 kroner: Brede FristadI konkurransen vår kan du vinne kjølebag og badetermometer – send REISE til 1987.

8. august 2021 – Reiseradioen – NRK Radio

22. jul. 2021 — Velkommen til Reiseradioen. I dag er det Khalid Mahamoud og Ahmed Mamow som er programledere. Vi har også med oss Caroline Bækkelund Hauge, …

Velkommen til Reiseradioen med Ida Kjøstelsen og Helge Gjertveit! Idag skal vi høyt og lavt – til sæters for å gjøre oss fete og fly høyt over lufta. I tillegg får vi besøk av Sissel Kyrkjebø, og Webjørn er med oss fra Vega! Om du er tilbake på jobb eller fortsatt har ferie – GOD SOMMER!

22. juli 2021 – Reiseradioen – NRK Radio

15. jun. 2020 — Ragnhild Silkebækken og Galvan Mehidi, Olav Viksmo-Slettan og Nina Stensrud Martin, Siri Knudsen og Mari Garås Monsson, Else og Cecilie Kåss …

Velkommen til Reiseradioen.I dag er det Khalid Mahamoud og Ahmed Mamow som er programledere.Vi har også med oss Caroline Bækkelund Hauge, som reporter. Hun sitter i dag på en benk i gamle Lærdalsøyri.Sebastian Zalo tar turen innom og spiller litt musikk for oss.Astrid Hoem fra AUF er også gjest hos oss.Vi har også konkurranse, badetempene og masse god sommermusikk.

Reiseradioen – Programomtaler – NRK

15. aug. 2021 — Reiseradioen har gitt Norge sommerstemning i 59 år! Morsomme programledere, spennende gjester og reiserapporter fra hele landet. August 2021.

August 2021 – Reiseradioen – NRK Radio

Reiseradioen – August 2021

Keywords: nrk reiseradioen 2021 programledere, nrk reiseradioen programledere 2021