Norge åpner opp nrk

Nå åpner Norge! – NRK

25. sep. 2021 — Nå åpner Norge! Halvannet år med sosial avstand og stengte dører er over. Over hele landet jubler og feirer folk over at de endelig kan leve …

Dette vet vi om koronalettelsene – NRK Norge

1. feb. 2022 — Fornøyelsesparker, lekeland, spillehaller og liknende kan åpne opp igjen, men de må ha smittevernfaglig forsvarlig drift. Det blir ikke lenger …

Kilder til NRK: Åpner for skjenking til klokken 23

13. jan. 2022 — Regjeringen går inn for å gjøre slutt på den nasjonale skjenkestoppen og åpne opp barneidretten igjen, ifølge NRKs kilder.

De fleste tiltakene fjernes i morgen: – Nå skal vi tilbake til en …

24. sep. 2021 — Norge gjenåpnes lørdag klokka 16. – Nå kan vi leve så å si som … Høie åpnet opp om at det siste året har vært krevende, men også givende.

Fjerner nesten alle tiltak: Munnbindkrav og meteren ryker – NRK

12. feb. 2022 — En positiv selvtest registreres ikke på helsenorge.no, og vises ikke i koronasertifikatet. En positiv selvtest bør bekreftes med test på …

Krav fra ordfører til regjeringa i dag: Vil ha gjenåpning – NRK

12. jan. 2022 — SLIPPE OPP: Ordfører Einar Busterud vil åpne samfunnet helt igjen. … av korona-håndtering til nå, har gjort at Norge har klart seg bra.

Koronaviruset – Siste nytt – NRK

… til svært inngripende smitteverntiltak i Norge og verden fra mars 2020. … Teknologigiganter som Meta, Amazon og Google har alle sagt opp flere tusen.

Debatten – 7. mai 2020 – Norge åpner opp igjen – NRK TV

7. mai 2020 — Nå åpner samfunnet, men hva har vi oppnådd ved å stenge skolene?

Nye koronatiltak: Skjenking til klokken 23.00 – NRK

13. jan. 2022 — Vi åpner nå for servering av alkohol, men med skjenkestopp klokken 23.00. … vi skal akseptere og hvordan vi kan åpne opp samfunnet igjen.

Keywords: norge åpner opp nrk