Åpningstider Vinmonopolet i julen – Informasjon og tidsplan

Planlegger du å handle alkoholholdige drikkevarer fra Vinmonopolet i juleferien? Det er viktig å være oppdatert på Vinmonopolets åpningstider i julen, slik at du kan planlegge dine innkjøp i god tid. Vinmonopolet har spesielle åpningstider i julen for å gi sine ansatte muligheten til å feire høytiden sammen med familie og venner.

Åpningstider Vinmonopolet julaften og romjulen

I år, 2019, vil Vinmonopolet være åpent på lille julaften, som faller på mandag 23. desember. Butikkene vil følge sine vanlige åpningstider, men det kan være noen individuelle variasjoner. Det er derfor viktig å sjekke åpningstidene til din nærmeste Vinmonopol-butikk for nøyaktig informasjon.

På julaften, tirsdag 24. desember, vil alle Vinmonopol-butikker være stengt. Dette inkluderer alle butikker i hele landet. Det er derfor anbefalt å planlegge dine innkjøp i god tid før julaften for å unngå ubehagelige overraskelser.

I romjulen, fra 25. desember til 31. desember, vil Vinmonopolet holde vanlig åpningstider. Dette betyr at du kan handle alkoholholdige drikkevarer på samme tidspunkter som du er vant til. Det kan likevel være smart å være tidlig ute, da det er vanligvis stor pågang i butikkene i denne perioden.

Åpningstider Vinmonopolet i påsken

Vinmonopolet har også spesielle åpningstider i påsken. I 2020 vil påskeaften, lørdag 11. april, være den eneste dagen hvor Vinmonopolet er åpent i påsken. Butikkene vil ha begrensede åpningstider på denne dagen, og det anbefales å sjekke åpningstidene til din nærmeste Vinmonopol-butikk for nøyaktig informasjon.

Påsken ellers, fra skjærtorsdag til andre påskedag, vil alle Vinmonopol-butikker være stengt. Dette er dagen hvor du kan nyte høytiden og bruke tid med familie og venner. Sørg derfor for å handle nødvendige varer før påsken starter.

Ølsalget på nyttårsaften

Ølsalget på nyttårsaften er alltid en populær begivenhet, da mange ønsker å sørge for at de har nok drikkevarer til den store feiringen. I 2019 vil Vinmonopolet ha vanlige åpningstider på nyttårsaften, men det er viktig å merke seg at salget stenger tidligere på denne dagen. Nøyaktige åpningstider vil variere fra butikk til butikk, så det anbefales å sjekke åpningstidene til din nærmeste Vinmonopol-butikk.

Åpningstider Vinmonopolet i Trondheim

For Vinmonopolet i Trondheim følger de vanlige åpningstidene i julen og påsken. Lille julaften og resten av romjulen vil ha vanlige åpningstider, bortsett fra julaften da alle butikkene vil være stengt.

I påsken vil alle Vinmonopol-butikker være stengt fra skjærtorsdag til andre påskedag. Det er derfor viktig å planlegge dine innkjøp i Trondheim i god tid og sørge for at du har alt du trenger før høytiden starter.

Husk også at det er alltid lurt å sjekke åpningstidene til din spesifikke Vinmonopol-butikk før du drar, da individuelle butikker kan ha litt forskjellige åpningstider.

Vinmonopolet åpningstider i julen tidligere år

For deg som lurer på Vinmonopolets åpningstider i julen tidligere år, har vi også samlet informasjon om åpningstidene i 2015, 2016, og 2018. Dette kan være nyttig for å få en idé om hva du kan forvente for kommende år.

  • Åpningstider Vinmonopolet julen 2015: Sees som referanse for tidligere åpningstider
  • Åpningstider Vinmonopolet julen 2016: Sees som referanse for tidligere åpningstider
  • Åpningstider Vinmonopolet julen 2018: Sees som referanse for tidligere åpningstider

Husk at åpningstidene kan variere fra år til år, så det er alltid viktig å sjekke de aktuelle åpningstidene for det aktuelle året.

Vinmonopolet åpningstider i julen 2019

I år 2019 vil Vinmonopot ha vanlige åpningstider for de fleste av julen, med unntak av julaften hvor alle butikker er stengt.

Datoer og tider for Vinmonopolets åpningstider i julen 2019 kan variere fra butikk til butikk, så det er alltid anbefalt å sjekke åpningstidene til din nærmeste Vinmonopol-butikk for nøyaktig informasjon.

Vinmonopolet åpningstider i julen 2020

Det er foreløpig ingen informasjon om Vinmonopolets åpningstider for julen 2020. Når informasjonen er tilgjengelig, vil den bli publisert på Vinmonopolets nettside og i lokale aviser. Det er lurt å sjekke alltid oppdateringer for å være oppdatert på eventuelle endringer for kommende jul.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i julen 2018?

Åpningstidene til Vinmonopolet i julen 2018 varierer fra butikk til butikk, men de fleste butikker holder åpent til kl. 15:00 lille julaften og er stengt første juledag og nyttårsdag. Det er alltid lurt å sjekke åpningstidene til din lokale Vinmonopolbutikk før du skal handle i julen.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i påsken 2018?

Åpningstidene til Vinmonopolet i påsken 2018 varierer også, men generelt har butikkene reduserte åpningstider. De holder vanligvis åpent på palmesøndag, men holder stengt på langfredag og første påskedag. Som med julen, er det viktig å sjekke åpningstidene til din lokale Vinmonopolbutikk før du går for å handle i påsken.

Når stenger ølsalget på nyttårsaften 2016?

Ølsalget stenger på nyttårsaften 2016 kl. 18:00. Husk å handle inn øl i god tid før kl. 18:00 hvis du skal ha med deg drikke til nyttårsfeiringen.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i Trondheim?

Åpningstidene til Vinmonopolet i Trondheim varierer, men de fleste butikkene har åpent fra kl. 10:00 til kl. 18:00 på hverdager, og fra kl. 10:00 til kl. 15:00 på lørdager. Sjekk alltid åpningstidene til din lokale Vinmonopolbutikk for å være sikker på åpningstidene i Trondheim.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i julen?

Åpningstidene til Vinmonopolet i julen varierer fra år til år. Det er vanlig at butikkene holder åpent til kl. 15:00 lille julaften og er stengt første juledag og nyttårsdag. For å få riktig informasjon, sjekk alltid åpningstidene til din lokale Vinmonopolbutikk før du handler i julen.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i påsken 2018?

Åpningstidene til Vinmonopolet i påsken 2018 varierer også, men generelt har butikkene reduserte åpningstider. De holder vanligvis åpent på palmesøndag, men stenger på langfredag og første påskedag. Husk å sjekke åpningstidene til din lokale Vinmonopolbutikk for å være sikker på åpningstidene i påsken.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i julen 2015?

Åpningstidene til Vinmonopolet i julen 2015 var derimot 15:00 lille julaften og stengt første juledag og nyttårsdag. Om du skal handle i julen, anbefales det å sjekke åpningstidene til din lokale Vinmonopolbutikk i forkant.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet på nyttårsaften?

Åpningstidene til Vinmonopolet på nyttårsaften kan variere, men vanligvis stenger butikkene tidlig på denne dagen. For å være sikker på å kunne handle på nyttårsaften, bør du sjekke åpningstidene til din lokale Vinmonopolbutikk.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i julen 2016?

Åpningstidene til Vinmonopolet i julen 2016 var lignende som tidligere år, med stengt første juledag og nyttårsdag. Det er alltid lurt å dobbeltsjekke åpningstidene til din lokale Vinmonopolbutikk hvis du planlegger å handle i julen.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i julen 2019?

Åpningstidene til Vinmonopolet i julen 2019 er ennå ikke fastsatt. For å få den mest oppdaterte informasjonen, anbefales det å sjekke åpningstidene til din lokale Vinmonopolbutikk når vi nærmer oss julen 2019.

Artiklen Åpningstider Vinmonopolet i julen – Informasjon og tidsplan har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 41 anmeldelser